Динамо ослабљен против Радника

У мечу 30. кола фудбалске Супер лиге, у Сурдулици ће играти Динамо и Радник. Динамо је на папиру домаћин овог меча, иако се игра на стадиону Радника. Данас је на стадиону Јумка у Врању одржана конференција за новинаре на којој су о важности овог сусрета говорили шеф стручног штаба Динама Драган Антић и фудбалери Милош Антић и Божидар Вешковац.

-Врло битан меч за оба клуба, за нас јер бодови нам пружају шансу за опстанак а за Радник, ако се поклопе остали резултати, може да му донесу Плеј оф. Биће врло тешка и неизвесна утакмица са пуно набоја и тензије. Ми улазимо у меч доста ослабљени, јер због болести, поред тренера Јовановића, неће наступити ни играчи: Гашић, Недељковић, Ђуришић, Поповић, Спасић, Митровић док су ровити Стевановић и Димитров, али они ће бити у састав тима. Нама би и бод значио врло велики капитал, јер смо акценат бацили на Плеј аут у коме ће резултати бити пресудни – рекао је Драган Антић шеф стручног штаба у Динаму.

Милош Антић је нагласио да је Дерби Јужне пруге увек неизвестан и доноси резултатску енигму. -Идемо на победу али би био задовољан и освојеним бодом. Јесте да нисмо комплетни, али они који изађу на терен мораће да пруже максимум – рекао је Антић.

Божидар Вешковац, који је у дуелу са Пролетером у Новом Саду искористио указану шансу на месту штопера и одиградо добар меч, рекао је да добар приступ мечу, максимална концентрација играча Динама и испуњење постављених задатака од стране стручног штаба могу да буду битни фактори на овој утакмици.

Утакмица се игра у недељу 7. априла у 17 сати на стадиону Радника у Сурдулици.

Подели: