Министарка Михајловић сутра у посети Врању

Потпредседница Владе Србије и министарска грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић, посетиће Врање у уторак, 9. априла. Дочекаће је градоначелник Врања Слободан Миленковић и начелник Пчињског управног округа Срећко Пејковић, са којима ће одржати састанаке.

Како је планирано, Михајловићева ће се најпре у 11 часова и 15 минута састати са начелником Пчињског управног округа Срећком Пејковићем и представницима јединица локалне самоуправе Пчињског управног округа, а потом ће у 12 сати и 45 минута уследити састанак са градоначелником Врања.

Након тога, у 13 часова и 30 минута, изјаве за медије ће дати градоначелник Врања Слободан Миленковић, начелник Пчињског управног округа Срећко Пејковић, као и потпредседница Владе проф. др Зорана Михајловић.

Потпредседница Владе и министарска грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре ће претходно у 10 сати и 15 минута обићи радове на косини 2 на траси ауто-пута Коридора 10 кроз Грделичку клисуру, а пола сата након тога и радове у најдужем тунелу у Србији Манајле.

Подели: