Динамо – Мачва у Шапцу у првом колу Плеј аута фудбалске Супер лиге

Током викенда наставља се доигравање у фудбалској Супер лиги Србије по групама у Плеј офу и Плеј ауту. У групи за првака играће: Црвена Звезда, Партизан и Чукаручки из Београда, Раднички из Ниша, Младост из Лучана, Напредак из Крушевца и Војводина и Пролетер из Новог Сада. У Плеј ауту, у борби за опстанак играће: Спартак из Суботице, Радник из Сурдулице, Вождовац и Рад из Београда, Мачва из Шапца, Бачка из Бачке Паланке, Динамо из Врања и Земун. Бодови су преполовљени у односу на званични део шампионата, па се шампионат наставља са новим табелама. Динамо у првом колу доигравања путује у Шабац у суботу 13. априла где се састаје са неугодном Мачвом. На конференцији за новинаре на стадиону Јумка у Врању било је речи о овом мечу.

Динамо ће у Плеј ауту играти четири утакмице као гост, док ће Вождовца, Земун и Спартака угостити, надамо се, на реновираном стадиону Јумка у Врању. Иако ослабљени због болести, врањски фудбалери не иду у Шабац са белом заставом.

Циљ Динама је опстанак у лиги па макар и преко баража, јер су суперлигашки клубови сигурно у предности у односу на клубове из Прве лиге Србије.

Подели: