Ђорђевић: Поручићемо Србији да је Врање уз председника Вучића и његову политику

Испред  Народне скупштине у Београду од 18 сати одржаће се велики митинг под називом “Стоп насиљу“ у оквиру кампање “Будућност Србије“, председника Александра Вучића.

У организацији ГрО Српске напредне странке у Врању, око 3 хиљаде људи кренуло је за Београд да подржи политику председника Александра Вучића, политику Владе и Српске напредне странке.

Интересовање за одлазак на митинг је велико и многи суграђани из техничких разлога односно ограниченог броја аутобуса, није могло да крене, рекао је Горан Ђорђевић, секретар Градског одбора  СНС.

-Ово је величанствени и највећи митинг који ће ће икада у политичкој историји бити одржан у Београду под слоганом “Стоп насиљу“. Преко 150 хиљада грађана данас ће бити у Београду. Из Врања 3 хиљаде, а из Пчињског округа преко 5 хиљада људи ће дати подршку политици председника Александра Вучића, Владе и политици СНС. Овом приликом поручићемо Србији да Врање стоји уз председника Вучића и његову политику, рекао је Ђорђевић.

– Идемо у Београд да подржимо бољу будућност Србије, председника Вучића и његову борбу за напредну и пристојну Србију. Имали смо прилике да предходних месеци гледамо и слушамо опозицију која уместо да се врати у парламент и да своје политичке ставове и борбу настави парламентарно, они покушавају да сада преко улица и насиља дођу на власт. Ми идемо да подржимо Србију и то овај народ осећа и мотивише да крене и подржи председника Александра Вучића, рекао је потпредседник ГрО СНС у Врању др Слободан Миленковић.

Међу онима који ће присуствовати митингу у Београду су не само чланови странке и симпатизери већ и бројни грађани.

Новинарска екипа ТВ Врањска плус извештаваће о овом величанственом  митингу из Београда за информативни програм наше медијске куће.

 

Подели: