КМФ Врање игра одлучујући меч у Ваљеву

Рукометаши Врања играју у Пријепољу са Победником, рукометашице гостују Ртњу у Бољевцу, док Клуб малог фудбала Врање иде на мегдан тиму РБ у Ваљеву.

У рукометној Супер Б лиги, Исток-Запад, на програму су утакмице 19. кола шампионата. Рукометаши Врања 1957 одлазе у госте тиму Победника у Пријепољу. Домаћин је последњи на табели и има само две победе, па овај сусрет за Врањанце не би требало да представља проблем. Иако не играју како се очекивало у другом делу шампионата, врањски рукометаши су фаворити на овом сусрету. Утакмица је на програму у недељу у 19 сати.

У 17. колу Прве рукометне лиге Исток за жене, рукометашице Врања одлазе у госте Ртњу у Бољевац. Тим тренера Итића је бољепласиран на табели, али домаћи терен и публика су на страни рукометашица Ртња. Врањанке су квалитетнији састав па се могу очекивати повољне вести из Тимочке крајине.

Дан Д за Клуб малог фудбала Врање биће понедељак. У 19 сати у Ваљеву играће домаћи РБ и Врање у мечу који у многоме одлучује судбину врањског тима у борби за опстанак. Иако је овај меч од изузетног значаја за Врање, пласман клуба зависиће и од осталих резултата у овом 21. колу Прве лиге Србије. Ако победе, врањски фудбалери, имаће реалне шансе за опстанак у лиги док ће у случају пораза њихове шансе бити знатно умањене.

Подели: