Подршка пристојној Србији – без страха и насиља

На велики скуп у оквиру кампање српског председника Александра Вучића под називом „Будућност Србије“ који ће  данас бити одржан у српској престоници из Врања и Врањске Бање кренуло је око 3.000 симпатизера и чланова Српске напредне странке а из Пчињског округа око 5.000 људи. Највећи митинг који је икада у политичкој историји одржан почеће у 18 сати испред Дома Народне Скупштине. Према најавама очекује се долазак више од 150 хиљада људи из целе Србије који желе да пруже подршку председнику Србије Александру Вучићу, Влади Републике Србије и политици Српске напредне странке.

У организацији врањских напредњака, јутрос око 9 сати кренуло је 120 људи из Врањске Бање како би према речима потпредседника ГрО СНС у Врању Драгана Сентића пружили пуну подршку кампањи „Будућност Србије“ као и политици државног руководства на челу са председником СНС и председником државе Александром Вучићем.

-Дајемо подршку пристојној Србији, Србији без страха и насиља. Дајемо подршку политици просперитета и напретка јер само можемо да се надамо да ће наставити свеукупни даљи развој Србије – рекао је Сентић.

Новинарска екипа ТВ Врањска плус извештаваће о овом значајном скупу из Београда.

 

Подели: