У среду заказана седница Скупштине града

Председник Скупштине града др Дејан Тричковић сазвао је за среду, 24. април, 33. седницу градског парламента. На дневном реду, између осталог, биће Извештаји о раду за 2018. годину градоначелника, Градског већа, Градске управе, Градског правобранилаштва, Заштитника грађана града Врања, Градског штаба за ванредне ситуације и главног урбанисте.

Такође, одборници ће се изјаснити о Извештајима о раду са финансијским извештајима пословања за прошлу годину појединих јавних предузећа и јавних установа. Биће разматрани и Предлог одлуке о мањим монтажним објектима привременог карактера на територији града Врања, Предлог одлуке о покретању поступка отуђења станова из јавне својине града Врања, Предлог одлуке о изменама и допунама одлуке о радном времену угоститељских, трговинских и занатских објеката, као и Предлог одлуке о изменама и допунама одлуке о такси превозу путника и лимо сервису.

Планиран је и претрес Предлога одлуке о измени одлуке о правобранилаштву града Врања, Предлога програма подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја града Врања за 2019. и Локалног оперативног плана одбране од поплава у 2019. Разматраће се и Предлози решења о отуђењу грађевинског земљишта у јавној својини са појединих катастарских парцела, као и Предлози решења о именовању и разрешењу појединих чланова школских одбора основних и средњих школа на територији града Врања.

Седница почиње у 9 сати.

Подели: