Пријем за делегацију општине Брод

Поводом обележавања 9. маја, Дана победе на фашизмом, градоначелник Врања др Слободан Миленковић са сарадницима приредио је пријем за делегацију борачке организације општине Брод из Републике Српске. Том приликом, градоначелник је пожелео гостима добродошлицу истичући значај обележавања овог датума.

-Дан победе над фашизмом је изузетно значајан у људској историји. Град Врање сваке године пригодним програмом одаје пијетет свим жртвама. Ове године венци и цвеће биће положени на спомен чесму у селу Тибужде. Сарадња са борачком организацијом општине Брод је изузетна, а у наредном периоду подићи ћемо је на виши ниво, одлуком о братимљењу, која је у процедури, рекао је Миленковић.

Председник Скупштине града др Дејан Тричковић истакао је да је ово добра прилика да се пријатељство са општином Брод учврсти и буде боље и успешније у наредном периоду.

-Град Врање донео је Одлуку о братимљењу и послата је Министарству државне управе и локалне самоуправе. Након добијања њихове сагласности следи потписивање протокола о сарадњи, истакао је Тричковић.

Подели: