Пао и Спартак – Динамо освојио бодове за опстанак

Трећа победа за редом врањског Динама, откако је клуб тренера Антића почео да игра на свом, реновираном стадиону Јумка у Врању.

Победили су врањски фудбалери Спартак из Суботице, резултатом 2:1, полувреме 0:1 у мечу 6. кола Плеј аута Супер фудбалске лиге Србије.

Пред око 4.500 навијача у прекрасном фудбалском амбијенту, Динамо је први запретио преко Грка Матсоукаса, који је најпре ногом а онда и главом био за мало непрецизан. Казна је стигла у 34. минуту, када је Марчић резантним ударцем са 16 метара погодио небрањени део мреже Динамовог гола.

У другом полувремену, силовит притисак Динама и најбољи играч утакмице, Матсоукас шутира у 48. минуту поред немоћног голмана Спартака, Лучића за 1:1. Након три минута нових напада врањског тима, један центаршут хвата голман Спартака и онда испушта лопту на ногу Гашића, који је пласира у мрежу за вођство Динама и за велику радост свих на стадиону.

До краја меча могао је Динамо а и Спартак да дође до гола, али су мреже мировале. Велика победа Динама за три бода и за бег са дна табеле.

Подели: