Хотел „Врање“ продат путем јавног надметања

Хотел „Врање“ у власништву Привредног друштва за угоститељство „Врање“ у стечају, данас je понуђен на продају методом јавног надметања и овим путем пронашао је новог власника. Укупна површина хотела са опремом је близу 7.900 квадратних метара, а почетна цена била је 95 милиона 997 хиљада и 650 динара.

Како ТВ Врањска плус незванично сазнаје Хотел „Врање“ је продат за 130 милиона динара. Ову цену понудио је „Путешественик“ доо Нови Београд. Другопласирани на јавној продаји је био „Миленијум тим“ из Београда који је понудио цену од 125 милиона динара.

У оквиру хотела на продају је био и помоћни објекат површине 33 метара квадратних који је изграђен без одобрења за градњу у који је смештена трафо станица, као и нерегистрована путничка возила. Продају имовине привредног друштва за угоститељство „Врање“ у стечају у чијем је власништву хотел „Врање“ прошлог месеца је огласила Агенција за лиценцирање стечајних управника.

Због трајне неспособности плаћања, Привредни суд у Лесковцу отворио је стечајни поступак над Привредним друштвом за угоститељство, туризам и услуге Врање марта 2018. године.

Подели: