Булатовић: Од свих директора јавних предузећа тражићемо одговорност

Градски одбор Српске напредне странке у Врању одржао је конференцију за новинаре поводом смене директора Момира Стојиљковића са места директора ЈКП Комрад и потпредседника ГрО СНС у Врању.

-Разлог за његову смену je неизбацивање смећа током ускршњих и првомајских празника. То је кап која је прелила чашу након натезања са директором око побољшања рада Комуналног предузећа Комрад. Сведоци смо били да су контејнери били препуни током празника, да се није редовно износило смеће што је град чинило прљавим. Туристи који су тада долазили , понели су ружну слику о Врању. Након тога, кренуло се са процедуром смене директора ЈКП Комрад. Ово није ничији лични хир, нити иницијатива појединца, већ генерални став руководства града Врања, рекао је Слободан Миленковић потпредседник ГрО СНС Врање.

Славиша Булатовић председник ГрО СНС Врање је рекао да овде има заслуга и појединих медија, који су овом приликом показали одговорност према грађанима тиме што су објавили како је тих дана изгледао град.

-Градски одбор Српске напредне странке у Врању је пре свега одговорна странка према грађанима и смена директора Комрада и потпредседника Градског одбора Стоиљковића је најбољи показатељ те одговорности. Чињеница је да он има резултате који су за сваку похвалу, али има ствари које су за сваку критику. Сви ћемо бити на функцији док год смо одговорни и дајемо резултате који се од нас очекују. Од свих директора  Јавних предузећа тражићемо одговорност и они ће бити под лупом јавности, рекао је на конференцији за новинаре Славиша Булатовић председник ГрО СНС Врање.

Поводом продаје Хотела „Врање“, председник ГрО СНС Врање Славиша Булатовић је рекао да је путем јавног надметања, ово угоститељско предузеће продато за 130 милиона динара београдском предузећу „Путешественик“.

-Драго ми је што је Хотел „Врање“ продат на првом надметању и надам се да ће купци хотел што пре ставити у функцију и да ће наши суграђани доћи до нових радних места. Ово је велика ствар за град јер ће имати велики приход од пословања хотела, рекао је Булатовић.

 

 

Подели: