ГрО СНС Врање: Нама су у политичком деловању најбитнији грађани и њихови проблеми

У редакцију ТВ Врањска плус стигло је саопштење ГрО СНС у Врању које преносимо у целости:

– Поводом саопштења тужних остатака бившег режима, заражених и затрованих некултуром и дивљаштвом, а заслепљених мржњом према Српској напредној странци, Градски одбор у Врању издаје следеће:

Синхронизована политичка представа и напад два маргинална политичка субјекта нас не изненађује. Верујемо да смешним саопштењима покушавају да се издигну из свог политичког мртвила и идеолошког ћорсокака у који су себе довели. Не изненађује нас ни њихов политички аматеризам и волунтаризам и крајње необјективно тумачење последњих догађаја.

И баш кад некако заборавимо да сте државу довели на ивицу банкротства и оставили пола милиона људи у Србији без посла, ви се господо појавите саопштењем из неког шатора да нас подсетите на сва злодела која сте учинили, као и на лоповлук, немар, незнање и бахатост, од чега се наш народ и држава дан-данас опорављају.

Смета вам смена нашег функционера јер су вама господо функције најбитније у животу. Не само у политици, већ у животу. Ви се господо политиком и бавите због функција, а не да би нешто урадили за опште добро. И у томе је разлика између нас и вас господо кампери из Пионирског парка.

Нама су у политичком деловању најбитнији грађани и њихови проблеми. Ако вам то још увек није јасно, ми од својих руководилаца и функционера очекујемо и тражимо одговорност, резултате, посвећеност и за разлику од вас и времена вашег управљања градом и државом нема недодирљивих и заштићених.

Српска напредна странка увела је принцип смењивости и несталности политичке функције, што је концепт непознат вашим лидерима и стран њиховом лоповском и тајкунском поимању демократије.

Поручујемо вам да не бринете за Српску напредну странку и њен Градски одбор. Нашу снагу ћемо вам са задовољством показати на следећим изборима. – каже се у саопштењу ГрО СНС у Врању.

Подели: