Одлучујући меч Динама против Бачке

Последњу утакмицу Плеј аута за опстанак у Супер лиги Србије, фудбалери Динама играју са „Бачком“ у Бачкој Паланци у недељу у 19 сати.

Судбина фудбалског клуба Динамо из Врања у Супер лиги Србије зависи од 90 минута меча са Бачком у Бачкој Паланци у последењем, 7. колу Плеј аута. Све је у рукама врањских фудбалера, јер их победа и освојена три бода остављају или у лиги или их шаљу у Бараж за опстанак. Нерешен резултат им такође одговара за Бараж, док би их пораз директно послао у Другу лигу. На данашњој конференцији за новинаре на Стадиону Јумка у Врању пред меч са Бачком, говорили су: тренер Динама, Драган Антић и фудбалери клуба: Милош Ожеговић и Филип Павишић. Динамов тренер не може да рачуна на повређене: Недељковића, Окамијана, Стевановића, који није тренирао две недеље и на суспендованог Ратковића, на кога Антић не рачуна за овај меч.

Динамо ће имати у Бачкој Паланци и подршку својих навијача, који ће организованим превозом отићи на меч у Војводину.

Поред утакмице Бачка – Динамо, пажња љубитеља фудбала у Врању биће усмерена и на меч у Београду на Бањици, где ће играти Рад и Земун и од чијег исхода може много да зависи и судбина Динама у Супер лиги.

 

 

Подели: