Група грађана „Јединствени за Врање“ приступила Српској десници

Група грађана „Јединствени за Врање“ постала је 22. организација која је приступила Српској десници. Споразум су у Врању у понедељак 20.маја, потписали Миша Вацић, председник Српске деснице и Боривоје Антић, председник „Јединствених за Врање“.

-Овим чином, Српска десница је званично постала власт у Врању. Од данас имамо своја два одборника у Скупштини града Врање. Са великим задовољством истичем да је Врање први град у коме имамо учешће у власти – рекао је председник Српске деснице Миша Вацић.

-“Јединствени за Врање” су и до сад били део власти, али у оквиру листе СПС-а. Споразумом је договорено да целокупно чланство пређе у Српску десницу, а поред градских одборника Николе Јовића и Боривоја Антића, приступнице Српске деснице потписали су и други функционери Групе грађана “Јединствени за Врање” – рекао је Дарко Филиповић, координатор Српске деснице за Пчињски округ.

Потписивању споразума у Врању присуствовали су и Александар Здравковић, генерални секретар Српске деснице и Бранислав Пухало, председник Савета за безбедност.

Извор: nacionalist.rs

Подели: