Консолидација у ФК Динамо

Дебитантска сезона није испала по пласману, како се очекивало у Фудбалском клубу Динамо из Врања. Није се успело да се остане у Супер лиге после пораза у баражу са Инђијом, али су челни људи клуба консолидовали снаге и већ почели припреме за наступајућу сезону. Врањски клуб је једини, који је тридесет утакмица играо ван свог града у Сурдулици, па је то и један од најбитнијих разлога резултатима који су постигнути. Све утакмице које је Динамо одиграо у Врању су побеђене, па је то још један показатељ да је Динамо играо на стадиону Јумка и резултати би били бољи и не би се испало из лиге.

Све ово, речено je на конференцији за новинаре Динама, на стадиону Јумка на којој су поред челника клуба, председника, Драгана Антића, директора Милоша Вуколића, спортског директора Марка Антића и пртедседника Скупштине клуба Војислава Величковића, присуствовали и навијачи клуба, који су још једном показали велику верност врањском клубу.

Из Динама сигурно одлазе играчи: Гашић, голман Лакић и Димитров. Очекује се формирање доброг тима, који ће одговорити захтевима Стручног штаба и циљевима клуба.

Подели: