„Унапреди пословање предузећа“

Развојни програм ЕУ ПРО одржао је инфо сесију како би заинтересованим организацијама за подршку пословању представио јавни позив за пројекте који треба да допринесу конкурентности и одрживости пословања малих и средњих предузећа и предузетника у региону Шумадије и западне Србије и Јужне и источне Србије.

Европска унија ће путем позива „Унапреди пословање предузећа“ са укупно 600.000 евра подржати пројекте који ће помоћи да предузетници, микро, мала и средња предузећа унапреде производне процесе и квалитет производа и услуга као и да уведу релевантне стандарде и спроведу активности усмерене ка ширењу на нова тржишта.

Јавни позив на коме право учешћа имају регионалне развојне агенције, бизнис инкубатори, научно-технолошки паркови, кластери, пословна удружења, привредне коморе, као и истраживачке и високошколске установе са територије коју покрива ЕУ ПРО програм, отворен је до 10. јула 2019. године.

Активности на терену овог трогодишњег програма, који је почео у јануару 2018. године спроводи Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге (УНОПС) у сарадњи са Владом Србије.

 

 

Подели: