За ученике организован превоз за полагање пријемног испита за ИТ одељење

За све ученике који су се пријавили у Гимназији „Бора Станковић“ у Врању да полажу посебни пријемни из математике за смер ученика са посебним способностима за рачунарство и информатику за ИТ одељење,  школа је организовала превоз за све пријављене кандидате у недељу 2. јуна.

-Како је пункт за полагање пријемног у Лесковцу, молимо Вас да поштујете сатницу поласка и место окупљања. С обзиром на то да има кандидата из Владичиног Хана и Сурдулице, а ради  лакшег организовања предлажена је сатницу поласка – поручују из Гимназије „Бора Станковић“ у Врању.

7:30  Окупљање и полазак испред Градске цркве за ученике са територије Града Врања.

8:10  Полазак са аутобуске станице у Владичином Хану, за ученике са територије Владичин Хан и Сурдулица.

Пријављени кандидати су дужни да са собом понесу ђачку књижицу са фотографијом, флашицу воде и прибор за рад лењир, троугао, угломер, шестар, оловка хемијска, оловка графитна, гумица и калкулатор са основним рачунским операцијама (сви други калкулатори нису дозвољени за коришћење). Не може се користити калкулатор на мобилном телефону. Мобилни телефони су забрањени.

Ученици треба да припреме празан папир оверен печатом школе (по 2 по ученику) уколико је потребно за помоћни рад. Тај папир се не предаје.

Ученици који не користе организован превоз, треба да буду у 9:15 у Гимназији у Лесковцу – саопштили су из Гимназије „Бора Станковић“ у Врању.

Подели: