Ускоро почиње реновирање куће породице Стојменовић у Жбевцу

Савет за социјална питања ГрО СНС Врање реновираће у најкраћем року кућу у којој живи Ања Стојменовић (9) из Жбевца надомак Бујановца. Ања је оболела од леукемије, а у кући у којој станује са родитељима, братом и сестром нема основне услове за живот. Ненад Милојевић, председник Савета за социјална питања ГрО СНС Врање и члан Главног одбора ове странке обишао је поново породицу Стојменовић у Жбевцу како би се урадили предмер и предрачун, односно колико и каквог материјала је потребно за реновирање куће. Овом приликом осим породице, Милојевића и чланове Савета су сачекали и мештани који су изразили задовољство због помоћи која се указује породици Стојменовић.

“Као што смо обећали реновираћемо кућу породици Стојменовић, радиће се зидови, фасада, под, а набавићемо и нов намештај и нешто од беле технике”, рекао је председник Савета за социјална питања ГрО СНС Врање и члан Главног одбора СНС Ненад Милојевић.

Милош Стојменовић који у кући живи са супругом и троје деце, захвалио се на помоћи и рекао да им много значи реновирање куће, пре свега за Ању која је болесна. Радови на реновирању ће према најавама почети у току следеће недеље.

Подели: