Победник Летњег турнира екипа Кофи тајм

У Врању завршен Летњи турнир у малом фудбалу победом екипе Кофи тајм. А у Вртогошу почео футсал турнир, који ће трајати десетак дана. Ревијалном утакмицом са Репрезентацијом лиге, рукометаши Младости окончали успешну сезону. У трећој Регионалној кошаркашкој лиги одиграни су мечеви 5 кола шампионата.

Завршен је  Летњи турнир у малом фудбалу, Врање 2019. Прво место и награду од 120.000 динара освојила је екипа Кофи тајм, која је у финалу победила екипу Адриа, резултатом 3:1, полувреме 2:1. У врло квалитетној утакмици, као да се игра за бодове, фудбалери Кофи тајма су били бољи и заслужено су освојили прво место. Пресудила је боља физичка спремност играча победничког тима. Пре почетка финалне утакмице на отвореном терену Економске школе у Врању и пред солидно попуњеним трибинама, ученица музичке школа, Софија Станковић, отпевала је Химну Републике Србије. А у борби за треће место на мечу који је игран пре финала, екипа Стари бунар је победила екипу Кенда, резултатом 5:2 и освојила треће место на турниру. По завршетку финалног меча, проглашени су и најбољи појединци турнира. Најбољи голман је Дејан Пашић из Кофи тајма. Његов клупски колега, Никола Додић добио је награду за најбољег стрелца, јер је постигао 13 голова. За најбољег играча турнира проглашен је Немања Костић, играч Адрије. Најбољим појединцима пехаре и признања уручио је Јова Ристић, стручни сарданик у Спортском савезу.

Пехар и награду за треће место екипи Стари бунар предао је Марко Ристић, потпредседник Спортског савеза. Игор Младеновић, генерални секретар Савеза предао је награду за друго место екипи Адриа. Прваку турнира екипи Кофи тајма пехар је уручио, Братислав Антић, председник Спортског савеза Града Врања. Овај летњи турнир, који ће бити традиционалан, организовао је одлично Спортски савез под покровитељством Града Врања.

А у петак је отворен меморијални турнир у Вртогошу, Јова Кица у спомен на прерано преминулог мештанина овог села. Овај трећи по реду турнир, окупио је 20 екипа, које ће се у наредних десетак дана борити за вредне новчане награде. За прво место организатор је обезбедио награду од 100.000 динара, за друго, 50 и за треће 20.000 динара. Доделиће се награде на крају турнира и за најбољег голмана и играча.

У суботу је у Хали спортова у Врању одиграна ревијална утакмица између првака Друге лиге група Морава и Репрезентације ове лиге. Рукометаши Младости из Врања заслужено су освојили прво место и пласирали су се у Прву лигу Исток, где ће играти од јесени. Пр почетка ревијалног меча у којем резултат није био битан, представници Рукометног савеза предали су победнички пехар и медаље рукометашима Младости.

Подели: