Такмичарке Скијашког клуба Бесна Кобила окитиле се медаљама у Словенији

Протеклог викенда такмичари Скијашког клуба „Бесна Кобила“ из Врања учетвовали су на 7. покалу Илирска Бистрица у Словенији. Поред врањског клуба учествовало је још 55 такмичара из клубова из Италије и Словеније. Ово је била прва трка у слалому ове године и користила је за проверу у каквој су форми такмичари.

Боје врањског клуба браниле су три такмичарке и све три су се окитиле медаљама. У конкуренцији девојчица до 6 година иако најмлађа у категорији Петра Стојиљковић је заузела 3. место. Њена старија сестра Дуња Стојиљковић је у категорији девојчица до 8 година била најбржа у две вожње и освојила 1. место и златну медаљу. У категорији јуниорки најбоља Српска слаломашица Миа Дединац убедљиво је тријумфовала испред конкуренције.

„Веома смо задовољни пре свега формом наших такмичарки, а наравно и резултатима. С обзиром да је тек почетак слалом сезоне надамо се да ће форма наших такмичара ићи узлазном путањом и да ће ово бити најуспешнија сезона до сада пре свега на међународним тркама и Светским куповима”, истичу из Скијашког Клуба „Бесна Кобила“.

За две недеље такмичаре Скијашког клуба “Бесна Кобила” очекује отворено првенство Чешке и прва овогодишња трка Светског купа.

Подели: