Врање под редним бројем осам, гласање почело

Гласање за фаворита овогодишњег издања „Србија у ритму Европе“, осмишљеног као дечја „Евровозија“, званично је почело данас. Град Врање представља тим од девет талентованих средњошколки, које ће се песмом и игром надметати за победу на такмичењу 22. јуна у Врњачкој Бањи, са директним преносом на ТВ Прва од 12 часова.

Како пропозиције такмичења налажу да се сваки од учесника представи песмом неке од европских земаља, Мила Николић, Емилија Мишић и Софија Станковић певаће песму турске певачице Хадиз, док ће сцена бити употпуњена наступом Теодоре Богдановић, Јоване Јовановић, Александреа Ђорђевић, Марије Сотировић, Јане Стошић и Ирине Ирић.

Како би гласали за представнице града и тиме подржали таленте наших суграђанки потребно је да пошаљете СМС следеће садржине: ПЕСМА (размак) 08 на број 1557. Са једног броја може да се гласа неограничен број пута. Победник ће бити одабран комбинацијом гласова стручног жирија и публике која гласа путем СМС-а.

Наше представнице позвале су све људе добре воље да их подрже, како би се Врање нашло на победничком постољу и тиме град стекао право да буде град домаћин ове јединствене промоције интеркултуралности. Детаљније информације о самим такмичаркама могу се пронаћи на фејсбук страници „Врање у ритму Европе”.

Извор: Градски сајт

Подели: