ГрО СНС у Врању: Покренут политички и историјски точак промена у Врању и у Србији

Поводом данашњег саопштења за јавност Покрета слободних грађана, Градски одбор Српске напредне странке у Врању огласио се саопштењем које преносимо у целости:

Покрет слободних грађана овим данашњим симпатичним, а на моменте и бајковитим саопштењем за јавност је још једном показао своју политичку дезоријентисаност и друштвено – политички аутизам. Или су само можда хтели да мало склизну са локалних политичких маргина у епицентар медијске самопромоције и политичке пропаганде свог квази покрета. Али и то је легитимно јер ипак живимо у демократском друштву где свако може да говори и пише шта хоће, ма макар биле и најгоре лажи и неистине.

Међутим, иако је и то део политичке борбе у локалној политичкој арени, ипак требало би да се поштују неки стандарди политичке комуникације па макар била то и политичка опција која има на челу једног егзибиционисту и женомрсца какав је Сергеј Трифуновић. Просто је немогуће, али и непотребно и нецелисходно демантовати гомилу агитпроп неистина написаних у саопштењу. Писац тих редова или не живи у Врању или превише времена проводи по Бриселу или другим европским градовима на разна бесплатна путовања и “едукације и семинаре” својих ментора. Или можда не жели да види изграђен Хируршки блок, изграђен градски стадион, обилазницу и саобраћајницу са два кружна тока у индустријској зони, вртић у насељу Рашка који се увелико гради, Балон салу у Врањској бањи, реконструисану Партизанску и још 20-ак улица у граду. Такође ћемо вас у октобру ове године демантовати отварањем зграде Позоришта које ће бити поново понос нашег града. Ми се господо из ПСГ не бавимо комедијама и сапуницама већ озбиљно и напорно радимо у интересу наших врањанаца, упркос незавидној заоставштини коју смо преузели и наследили од политичких предходника. Писац овог накарадног саопштења би требало да се пита шта је он урадио у свом мандату, осим што је статирао, примао плату и уживао у разним Бриселским и другим европским путешествијама које су плаћала наши уграђани.

На крају, са поносом можемо да кажемо да смо ми из Српске напредне странке пре три године неповратно покренули политички и историјски точак промена у Врању и у Србији. Оно што ви из опозиције не видите или не желите да видите то је ствар ваше политичке перцепције, да не кажемо вашег политичког слепила. Најбитније је да наши грађани виде резултате нашег рада и визију развоја нашег града, и уверени смо да ћемо на пролеће следеће године добити поновну верификацију поверења нашег народа, а ви верујемо још једну болну политичку самоспознају сопствене немоћи и још једног изборног неуспеха, стоји у саопштењу ГрО СНС у Врању.

 

Подели: