Јумко на Међународном сајму наоружања и опреме „Партнер 2019“

Компанија Јумко из Врања представиће се на 9. Међународном сајму наоружања и опреме „Партнер 2019“ који ће бити одржан у Београду од 25. до 28. јуна. На штанду овог текстилног произвођача биће изложене војне и полицијске униформе и заштитна балистичка опрема из производног програма.

Сајам „Партнер“ одржава се на Београдском сајму сваке друге године, крајем јуна под покровитељством Министарства одбране Републике Србије. Циљ манифестације је представљање наоружања и војне опреме „са свих страна света“ – сложених артиљеријских и ракетних система, савременог стрељачког наоружања и муниције, борбених оклопних возила, електронске опреме, лаких авиона, нових радара, разних тренажера, заштитине балистичке опреме, борбених патролних чамаца.

Поред пословног, „Партнер 2019“ ће имати и промотивни карактер – медијима и заинтересованој публици биће представљени најсавременији примерци наоружања и војне опреме.

Очекује се да ће овогодишња манифестација премашити резултате претходне манифестације одржане 2017. године на којој се представило 128 излагача из Србије, Аустрије, Белорусије, Бугарске, Босне и Херцеговине, Велике Британије, Данске, Индије, Италије, Ирске, Кине, Немачке, САД, Словеније, Финске, Француске, Холандије, Хрватске, Црне Горе, Чешке Републике, Швајцарске и Шведске.

Сајам је одржан на 25.000m2 бруто изложбеног простора, регостровано је 7.500 посетилаца и 11 званичних делегација министарстава одбране, оружаних снага и државних институција партнерских земаља и организација, као и бројни представници произвођача и пословни партнери из више од 30 земаља.

Извор: sajam.rs

Подели: