Врањски напредњаци: Господо из ПСГ-а видимо се на изборима следеће године

– Данашњим саопштењем за јавност, господа из Покрета слободних грађана је превазишла себе у мизантропији и патолошкој мржњи према Српској напредној странци и свему ономе  што она оличава и представља. Оно што се могло наслутити јучерашњим неоснованим оптужбама и критикама, данашњим квази одговором на наше саопштење се у пуној мери може константовати тежи облик њиховог шизофреног политичког дискурса – каже се у саопштењу Градског одбора Српске напредне странке у Врању које преносимо у целости.

Она гомила којештарија и паушалних и нестручних оцена рада локалне власти од стране “стручњака” из ПСГ-а, нас из СНС-а подсећа на чувену изреку америчког председника Абрахама Линколна: „Боље је ћутати уз ризик да вас сви сматрају будалом, него проговорити и отклонити сваку сумњу у то”! Мада нема сумње у то да је ваш врли председник велики хуманиста и човекољуб и то је доказао небројено пута. Списак је  неисцрпан, али ради јавности ћемо подсетити шта је све овај српски Мартин Лутер Кинг изјавио и урадио. Упоређивао је председника своје државе са Адолфом Хитлером, вређао председницу парламента госпођу Мају Гојковић и премијерку госпођу Ану Брнабић називао их фуксама и генерално вређао све жене. Не смемо заборавити и његове твитове у којима је поручивао да ће мокрити на гробове данашњих највиших функционера Србије, а такође ових дана покушава и да манипулише осмацима који полажу пријемне испите за упис у средње школе, како би их злоупотребио у политичке сврхе. Списак свих “хуманистичких и алтриустичких” испада овог глумца на привременом раду у политици је готово неосцрпан и овде ћемо стати и нећемо много замерати дотичном, а то ћемо приписати разним дозвољеним и недозвољеним супстанцама – наводи се још у саопштењу ГрО СНС у Врању.

-Што се тиче Самсијаде, али и Гулашијаде, Пихтијаде и још других манифестација које Град подржава, очигледно да нисте схватили суштину, а пре свега нашу жељу да очувамо аутентичне тековине нашег културног и историјског наслеђа и старе, скоро заборављене вредности нашег народа. Мало више читајте локалне стратешке документе као на пример „Бренд стратегију града Врања” и „План развоја креативних индустрија у граду Врању”, које смо усвојили на Скупштини града…можда нешто и научите. Али изгледа да вам је више дража литература  „Како преузети власт у Србији мимо избора и подршке народа у 100 лекција”! Тај филм господо нећете гледати. Видимо се на изборима следеће године…наравно ако успете да прикупите довољно потписа грађана – стоји у саопштењу ГрО СНС у Врању.

 

Подели: