Акција чишћења Комрада код балон сале у насељу Виктор Бубањ

Фото: Врањска плус

Радници градског зеленила врањског Комрада вредни су и ове суботе и уређују зелене површине у насељу Виктор Бубањ код балон сале. Радови ће, како је најављено, бити завршени до краја дана.

– Две године сам председница месне заједнице и у том периоду овде није чишћено. Са тим имамо проблем, и горе у Марковском исто, ја редовно шаљем дописе и идем званично преко месне заједнице, обраћам се свима који би требало да помогну. Помажем, излазим на терен, одазовем се свакој радној акцији и подржавам их – рекла је Славка Ристић, председница МЗ Шапранце.

– И ако то није обухваћено програмом одржавања јавне хигијене и зеленила који се усваја у градском парламенту, ми смо одлучили да сваке суботе уређујемо град због велике траве и опасности од гмизаваца. Неуморни су наши радници, а неколико мештана ове месне заједнице од раних јутарњих часова помажу радницима и сакупљају покошену траву – истакла је извршна директорка ЈКП Комрад, Нела Цветковић.

Фото: Врањска плус

Прошле суботе радници Комрада акцију су реализовали у Огледној станици, где су такође уредили те некултивисане површине, а следеће суботе настављају на новој локацији, те је Цветковићева позвала све суграђане добре воље да се прикључе овим акцијама.

 

Подели: