Екипа „Адриа“ победник турнира у малом фудбалу у Дубници

Победом од 6:3 над екипом „Пеђа“, фудбалери тима „Адриа“ освојили су прво место на турниру у малом фудбалу у селу Дубница. Треће место освојила је екипа перионице „Тип топ“.

Синоћ је тријумфом екипе „Адриа“ у финалном мечу над екипом „Пеђа“, завршен  турнир „Младост-Дубница 2019.“

„Адриа“ је савладала екипу „Пеђа“, резултатом 6:3, полувреме 2:2. Овај турнир који је поново заживео после неколико година, окупио је 17 екипа које су се у протеклих десетак дана бориле за новчане награде, пехаре и признања. У мечу за треће место на  турниру, екипа „Тип Топ“ победила је резултатом 6:2 екипу „Дубнице“.

Проглашени су и најбољи појединци. За најбољег играча турнира проглашен је Милош Костић из победничке екипе „Адриа“. Најбољи голман је из тима „Пеђа“, Марјан Митић.  Пре почетка утакмице за треће место ревијалну утакмицу одиграли су полазници Школе фудбала „Престиж“ из Врања.  Победничким тимовима припале су награде: за прво место – 80.000 динара, за друго – 40.000 и за треће 20.000 динара.

Финалну утакмицу пратио је велики број гледалаца. И овај турнир под покровитељством Града Врања, одлично је организовала Месна заједница села Дубнице и Спортски савез Града Врања. Следећи турнир, под покровитељством Града биће одржан у Златокопу.

Подели: