Савет за социјална питања ГрО СНС Врање одржао презентацију о свом раду

Савет за социјална питања ГрО Српске напредне странке Врање организовао је презентацију у отвореном простору сале ОКЦЕ у Врању. Овом приликом било је речи о вишегодишњем раду Савета, а поред бројног чланства присуствовали су и народни посланици Славиша Булатовић и Ненад Митровић као и функционери из редова Српске напредне странке у Врању и гости из других градова Пчињског огруга.

„Савет за социјална питања ГрО Српске напредне странке Врање је реализовао 4.200 хуманитарних акција, толико је и пакета подељено породицама. Поред ових акција Савет је реализовао много других активности које не спадају у домен социјалне политике“, речено је у промо филму о активностима овог Савета. Такође, председник Савета за социјална питања ГрО Српске напредне странке Врање и члан Главног одбора Српске напредне странке Ненад Милојевић покренуо је низ других активности, а међу њима су: реновирање стамбених објеката социјално угроженим грађанима, пријем и разговор са грађанима у просторијама странке као и обилазак грађана на терену, друштвенокорисне акције, подела школског прибора и новогодишњих пакетића малишанима, донирање здравстевених униформи медицинским радницима, акција бесплатних стоматолошких услуга у сарадњи са невладином организацијом „Бордер фри“ из Швајцарске и мерење крвног притиска.

Присутнима се обратио први човек Савета Ненад Милојевић истакавши да Савет не би успео без подршке председника ГрО СНС Врање Славише Булатовића и да Савет у Врању тренутно помаже 850 породица. „Вечерашњу презентацију сам посветио својим члановима Савета за социјална питања који су најзаслужнији за све ове акције које смо реализовали до сада. Ја не волим да преписујем себи неке успехе јер мој успех је њихов успех, а комплетан успех је наш успех – Градског одбора Српске напредне странке“, рекао је Милојевић.

„Од првог дана сам у овом Савету још док је тада повереник Данијела Милосављевић водила Савет, могу слободно да кажем да смо и тада радили, али смо данас на завидном нивоу што се тиче акција, организација и свега, понаљам, што заиста организује председник Ненад Милојевић“, истакла је Јелена Ристић потпредседница Савета за социјална питања ГрО СНС Врање.

Славиша Булатовић председник ГрО Српске напредне странке Врање и народни посланик захвалио се свима који су чланови Савета и онима који помажу рад Савета. „Високо сте поставили лествицу да би одржали тај ниво, а верујем да ћете га и унапредити, морате да радите још више, још боље, имаћете апсолутну подршку Градског одбора у Врању. Ако неко данас спроводи политику нашег председника, ви сте најбољи пример за тако нешто, јер као што знате један од циљева Српске напредне странке то је да у Србији нико више не буде гладан a ту политику ви спроводите у нашем граду“, рекао је између осталог обраћајући се присутнима Булатовић.

Након презентације уследио је коктел у сали ОКЦЕ.

Подели: