Радници „Комрада“ и активисти Савета за спорт ГрО СНС Врање уређују Градски стадион

У заједничкој акцији ЈКП „Комрад“ и Савета за спорт ГрО СНС Врање уређује се Градски стадион у Косовској улици. Ради се на кошењу траве и сређивању растиња. Подсећамо да је „Комрад“ у сарадњи са грађанима у претходном периоду уредио неколико локација, прошлог викенда је то био простор код Балон сале у насељу Виктор Бубањ а викенд пре тога акција је спроведена у насељу Огледна станица где се придружио и врањски Водовод.

“Желимо да нам град буде што чистији, сређенији и уређенији. Ми смо у договору са директором „Комрада“ више оваквих акција покренули, договарамо се о неким површинама које су нама битне. Као Савет за спорт ГрО СНС Врање договорили смо да једну заједничку акцију урадимо овде на Градском стадиону сматарамо да свако од нас, на било који начин, из било ког угла, може да да допринос граду”, истакао је Ненад Ђорђевић, председник Савета за спорт ГрО СНС Врање и градски већник за спорт и омладину који се и сам латио посла.

Директор врањског “Комрада” Зоран Димитријевић рекао је да је ово једна у низу акција које ово предузеће подржава са грађанима Врања. “Данас тренутно на локацији Градског стадиона, иницијатива је покренута од стране Савета за спорт ГрО СНС Врање. „Комрад“ се веома радо одазвао, наши радници су овде присутни и желимо да ово не буде случај, желимо да ово буде пракса „Комрада“ и свих осталих субјеката и организација у граду да помогнемо њима, граду, нашој омладини, да кажемо да имамо услове за рад, за тренирање момака који су овде присутни а нама је циљ и мотив да створимо боље услове за спорт нашој омладини”, истакао је Димитријевић.

Директор врањског “Комрада” Зоран Димитријевић рекао је да се акције уређења настављају и у наредном периоду.

Подели: