Завршена седница локалног парламента: Усвојен ребаланс буџета

На данашњој седници Скупштине града су, већином гласова одборника, усвојени Предлог Одлуке о измени и допуни Одлуке о буџету града Врања за 2019. годину, Информација о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања јавних предузећа, Одлука о усвајању ребаланса програма пословања Водовода за 2019. годину, Предлог Одлуке о измени и допуни Одлуке о социјалној заштити као и Предлог решења о отуђењу из јавне својине стана број 5 у Улици Милентија Поповића најповољнијем понуђачу, Јагоди Ђорђевић из Врања.

Према речима члана Градског већа Бојана Костића, укупан буџет града износи 2 милиона 864 хиљаде 226 динара. Од тог износа, средства из буџета града су 2 милиона 170 хиљада 73 динара, остали извори финансирања 694 хиљаде 153 динара, на основу Одлуке о измени и допуни Одлуке о буџету града Врања за 2019. годину.

На седници локланог парламента, Боривоје Антић, Никола Јовић, Драган Јањић и Владимир Симоновић из одборничке групе „СПС – Заједно за Врање“ приступили су  Покрету Српска десница који је на овај начин и званично постао део владајуће коалиције у Врању.

Подели: