ГО Врањска Бања: У току су радови на просецању улице Краља Петра Првог ослободиоца

Председник ГрО СНС у Врању и народни  посланик Славиша Булатовић и председник ГО Врањска Бања Драган Сентић, данас су обишли радове на просецању улице Краља Петра Првог ослободиоца која је услов за изградњу шеталишта.

-Врањска Бања данас је једно велико градилиште. Тренутно је пет пројекта у поступку рализације а као круна свега када је у питању реализација комуналног програма биће завршетак шеталишта.

Изградња шеталишта се реализује уз подршку Министарства привреде и огромну захвалност дугујемо државном секретару Драгану Стевановићу, рекао је председник ГрО СНС у Врању и народни посланик Славиша Булатовић.

-Захваљујући министарству грађевинарства и инфраструктуре просечен је део улице Краља Петра првог ослободиоца на делу где је предвиђено шеталиште, уклоњено је ругло које је било у ранијем периоду и на том месту биће урађена пешачка стаза. Шеталиште ће бити у дужини од 140 метара а ширине 5 метара. Просецањем овог дела, центар Врањске Бање ће попримити другачији и лепши изглед како за мештане тако и за посетиоце који долазе јер ће бања завршетком шеталишта попримити другачији изглед и привући што више туриста који ће посетити једну од најлепших бања у Србији, рекао је председник ГО Врањска Бања Драган Сентић.

Вредност изградње шеталишта је 57 милиона динара, док је вредност радова на просецању улице Краља Петра Првог ослободиоца 12 милиона динара.

 

Подели: