Врањски напредњаци поручили: Изградњом фудбалског стадиона јачамо локалну економију

Поводом саопштења Покрета слободних грађана против изградње фудбалског стадиона, Градски одбор Српске напредне странке огласио се саопштењем које преносимо у целости.

-Господа из Покрета слободних грађана очигледно желе да преузму барјак, иначе невидљиве, да не кажемо непостојеће опозиције у граду, а ако у томе и не успеју, сигурно ће постати стручњаци за бесмислена политичка саопштења. Намеће се закључак да друго и не умеју да раде,осим да неосновано критикују све што радимо за наше суграђане и наш град. На дневном реду критика ове исфрустриране и политички дезоријентисане шачице људи је и изградња фудбалског стадиона. У било ком делу света то би био разлог за славље локалних мештана, једино је код нас погрешно да се гради најмодернији стадион по УЕФА стандардима на којем би грађани гледали најбоље српске екипе. Тиме би се јачала локална економије, имали би нова радна места, туризам, спорт и то би покренуло и друге сфере друштвеног живота.

Али авај, генијалци из овог назови покрета, сматрају да је то погрешан потез, а њихова аргументација је више одраз дијагнозе него здраве политичке логике. Критика ради критике, и по сваку цену бесплатан политички маркетинг. Али добро, и не очекујемо вашу подршку, јер док сте ви и ваши политички партнери својевремено рушили и затварали, ми данас господо градимо, запошљавамо и стварамо и поносни смо због тога. Још смо поноснији због чињенице да, осим парцеле која вам толико смета, Град не улаже ни динара у овај мега пројекат, већ се у целости финансира из републичког буџета. Као и до сада Влада Републике Србије и председник Александар Вучић су по ко зна који пут стали иза локалног руководства и пружили финансијску и другу помоћ и помогли реализацију многих инфраструктурних пројеката у нашем Врању, наводи се у саопштењу ГрО СНС у Врању.

На крају, желимо да вам поручимо да се у будућности (ако је уопште и имате) у локалној политици више бавите собом, а мање Српском напредном странком, јер не води се политика из дневне собе писањем испразних политичких фраза у сарадњи са Вујаклијом, већ реалном и озбиљном политичком понудом вашег политичког програма. Али невоља је што ви и немате шта да понудите нашим суграђанима, јер се ваш програм заснива на негацији политичког деловања Српске напредне странке. Премало за озбиљан политички рад и акцију, и превише за ваше политичке, интелектуалне и кадровске капацитете, стоји у саопштењу Градског одбора Српске напредне странке у Врању.

 

 

                                                                                                                       

 

Подели: