Рок вече на „Данима Врања“ – Jolly Jumper и Flying bend

На 15. Данима Врања, који ће се одржати у периоду од 22. до 25. августа ове године, поред многобројних активности које ће обележити ову традиционалну манифестацију, једно вече је намењено љубитељима рока. Наиме, последњег дана манифестације, у недељу, у вечерњим сатима, на централној бини наступуће два врањска бенда, врло оригинална, омиљена код публике и успешна и ван свог родног места.

Jolly Jumper, култна врањска и српска рок група, ове године обележава велики јубилеј, 35 година постојања, па ће врањска публика моћи да ужива у њиховим песмама насталим у овом периоду. Иначе, све песме ове легендарне групе, засноване су, према речима фронтмена Јовице Давидовића, на неком феномену, везане су за лично искуство, али и за општу ситуаију.

Flying bend и њихов вокал Данијела Станковић Костић, наступиће пред публиком са репертоаром који чине веома познате домаће и стране рок песме у њиховом препознатљивом извођењу.

Публика је Данијелу Станковић Костић боље упознала у оквиру шоуа „Никад није касно“ у ком је била убедљиво најбоља према гласовима публике. Финалисткиња ове емисије, својим талентом и оригиналним изгледом купила је публику већ у првом кругу шоуа ветерана. Учествовала је више пута у „3К Дуру“ као и у музичком такмичењу „Европска звезда“.

Подели: