Савет за социјална питања ГрО СНС у Врању: Сређивање спортског терена у насељу Рудина

Чланови Савета за социјална питања ГрО СНС у Врању данас су са грађанима који живе у насељу Рудина средили спортски терен који се налази у овом делу града.

-Грађани Рудине су нам се обратили за помoћ и покренули иницијативу да сви заједно уредимо ово игралиште. У сарадњи са МО Рудина СНС и предузећем Комрад кренули смо са уређењем овог простора који највише користе наши најмлађи суграђани. Голови се фарбају, биће обележене траке а биће сређен и комплетан травњак око спортског терена и постављене клупе. На овај начин желимо да пошаљемо поруку грађанима да можемо нешто и сами да урадимо за наш град. Они нам пружају подршку и задовољни су што ће овај простор бити уређен после дужег временског периода – рекао је председник Савета за социјална питања ГрО СНС у Врању и члан Главног одбора СНС Ненад Милојевић.

Директор Комрада Зоран Димитријевић истакао је да ће ово предузеће увек бити на располагању грађанима Врања.

– У протеклих неколико недеља, радници Комрада раде на уређењу зелених површина у граду. Ми смо се и овог пута радо одазвали позиву грађана да помогнемо да се среди овај терен за децу која се овде играју. Увек ћемо радо да се одазовемо свакој акцији чишћења. Планирамо да им обезбедимо и мреже за голове и кошаркашку таблу – рекао је Димитријевић.

Срђан Ђорђевић в.д. председника МО Рудина захвалио се свима који су помогли да се ово спортско игралиште среди и најавио да ће ускоро бити постављене и клацкалице.

Данашњој акцији уређења спортског игралишта присутвовали су и потпредседници ГрО СНС у Врању Душан Аритоновић и Велибор Антонијевић.

Следећа акција Савета за социјална питања ГрО СНС у Врању је подела школског прибора деци из социјално угрожених породица.

 

Подели: