Почињу радови на иградњи шеталишта у Врањској Бањи

Данас званично почињу радови у центру Врањске Бање, у улици Петра Првог ослободиоца. Протокол о изградњи пешачке зоне која ће се простирати на 2.000 метара квадратних на простору између Балканске и улице Боре Станковића потписан је између представника Министарства привреде Бранке Бајчетић, градоначелника Врања др Слободана Миленковића, председника ГО Врањска Бања Драгана Сентића и извођача радова.

Потписивању уговора, поред највишег градског руководства присуствовао је и председник Градског одбора Српске напредне странке и народни посланик Славиша Булатовић који је приликом обиласка шеталишта истакао велику подршку председника Србије Александра Вучића и Владе Републике Србије, Министарства привреде и државног секретара Драгана Стевановића без чије помоћи овако велики пројекат не би могао да се реализује.

Грађевинске радове на спољашњем уређењу и електро радове изводи група понуђача на челу са фирмом Саба Белча из Прешева. Рок за завршетак је 100 календарских дана а вредност радова je 56 милиона динара.

Подели: