Вече севдаха и мерака у Врањској Бањи

У оквиру “Дана каранфила 2019.” у Врањској Бањи вечерас је на програму Коштанино вече севдаха и мерака. Одломак из представе Коштана на платоу код ресторана “Кичер” у Врањској Бањи изводи глумачка трупа „Оптимисти“ из Врања, а режију потписује Драган Живковић – Дурге. Манифестацији присуствује руководство Градске општине Врањска Бања на челу са председником Драганом Сентићем, гости и многобројна публика. Телевизија Врањска плус уживо преноси програм из Врањске Бање.

Кандидаткиње за „Мис Каранфил девојче 2019.“ вечерас ће се публици представити први пут, док ће детаљније представљање бити организовано сутра у оквиру избора за “Мис Каранфил девојче 2019.”.
У наставку вечери следи шести по реду Међународни фестивал фолклора у организацији Друштва српских домаћина и Културно – уметничког друштва „Врелац“, под покровитељством града Врања и Градске општине Врањска Бања. Наступиће КУД „Врелац“ из Врањске Бање, Центар за културу из Босилеграда, КУД „Кирил Пејчиновић“ из Теарца у Северној Македонији, КУД „Пасјанка“ из Пасјана са Косова и Бранислав Нушић из Владичиног Хана.

У суботу 17. августа од 20 часова на платоу испред ресторана „Кичер“ у Врањској Бањи биће одржана круна културно – туристичке манифестације „Дани Каранфила 2019.“, избор за најлепшу девојку југа Србије. Након тога наступиће естрадна звезда Едита Арадиновић, док у недељу наступа група „Неверне бебе“.

Подели: