Министар Ђорђевић: Идемо напред у бољу будућност

Након посете Врању и Врањској Бањи, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић говорио је на конференцији за медије у просторијама Градског одбора Српске напредне странке у Врању, којој су присуствовали председник ГрО СНС Врање Славиша Булатовић, потпредседник ГрО СНС Врање др Слободан Миленковић, начелник Пчињског округа Срећко Пејковић, члан Главног одбора СНС-а Ненад Милојевић, народни посланик Ненад Митровић, као и остали чланови владајуће политичке опције.

Како је рекао, идеја му је била да се упозна са оним што се дешава у његовом ресору. Том приликом је истакао да има простора да се унапреде социјална заштита и положај особа са инвалидитетом, а да је приоритет брига о грађанима.

– Председник Србије Александар Вучић дао нам је инструкцију да уведемо ред и да буде боље. Имамо његову као и подршку Владе Србије, имамо пара, али главни непријатељ нам је време. Очекују нас избори следеће године. У недељу ћемо имати седницу Председништва проширеног састава Главног одбора, где ћемо причати о свему. Изазови постоје и неће нам бити лако. Радимо напорно у интересу грађана, постижемо резултате, а то њих највише боли. Зато и немају прави начин да дођу на власт. Имамо председника за пример који нас увек усмерава како треба да се ради, да нема њега не би било ничег од овога данас. Народ нико не може више да вара – нагласио је министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

Он је истакао да се Врање мења из године у годину и да иде напред у бољу будућност, као и да је значај компаније Јумко велики. Врањска Бања је, према његовим речима, једна од приоритетнијих, а врло брзо могу да се очекују радови, машине и багери.

Градски већник за спорт Ненад Ђорђевић уручио је министру пригодан поклон, дрес, за који је он обећао да ће га обући у Берлину 29. септембра након маратона на коме ће учествовати, како би и Немци видели Врање.

Подели: