Булатовић: Интереси грађана на првом месту

Председник ГрО СНС Врање и народни посланик Славиша Булатовић на конференцији за новинаре најпре се захвалио свим члановима странке из Врања на подршци коју пружају одбору, на огромном труду коју су уложили и који су најзаслужнији за стање у Градском одбору и позицију коју има у централи странке.

-Градски одбор Српске напредне странке у Врању је пре свега одговоран према грађанима. Спреман је да прими све младе,нове људе који су жељни да у Врању одговорно спроводе политику председника Србије Александра Вучића – рекао је Булатовић и истакао два највећа успеха у досадашњем периоду а то су успешно пословање  Симпа и Јумка.

– Тамо ради око четири хиљаде људи. Симпу је данас никада стабилнија фирма која нема дуговања, док се у Јумку чека усвајање УПР-а – рекао је Булатовић.

На питање новинара да ли је задовољан функционисањем локалне власти, председник врањских напредњака је рекао да је у односу на ранији период локална власт у свим сегментима показала одговорност и напредак.

О најављеном бојкоту избора од стране дела опозиције, Булатовић је рекао да тај део опозије сем голе мржње грађанима нема шта да понуди.

– Као Градски одбор спремно дочекујемо предстојеће изборе – нагласио је председник ГрО СНС Врање и народни посланик Славиша Булатовић.

 

Подели: