Клуб малог фудбала Врање славио у дуелу са Економцем из Крагујевца

Клуб малог фудбала Врање, победио је на домаћем терену, актуелног првака Србије, Економца из Крагујевца у мечу првог кола Прве футсал лиге Србије.

Клуб малог фудбала „Врање“, победом је почео шампионат у Првој лиги Србије. Савладали су на свом терену, врањски фудбалери, првака Србије “Економца“ из Крагујевца, резултатом 8:4, полувреме 4:4. Иако су Крагујевчани променили цео тим и играју са младим играчима, утакмица за „Врање“ није почела како се очекивало. Око 500 гледалаца у Хали спортова, нису ни заузели своја места а гости су преко Стојчевског и Дигића већ водили са 2:0. Катастрофална игра врањских фудбалера се наставила у првих десет минута утакмице, па је „Економац“ преко Вранића повео са 3:0. Смањио је Додић, да би гости преко Васића имали у 13. минуту велико вођство од 4:1. До краја полувремена врањски тим је заиграо боље и успео је да изједначи резултат на 4:4, а стрелци су били  Крстевски, Трајковић, из пенала, и још једном Додић. „Економац“ није успео на завршетку прве деонице меча да искористи пенал.

У другом полувремену сасвим друга слика на терену. „Врање“ је додало гас и са четири гола уписало другу победу против актуелног првака Државе. Стрелци у другом полувремену су били: Додић, Николић, Милосављевић и Димитријевић.

Друго коло шампоната Србије игра се за две недеље, због акција Репрезентације, а „Врање“ гостује „Новом Пазару.

Подели: