Успех стрелаца и кик боксера Врање

Стрелци Врања су на државном шампионати у Сремској Митровици постали двоструки шампиони Србије у пионирској конкуренцији у гађању малокалибарском пушком. Врањски стрелци су освојили златне медаље у дисциплинама Малокалибарска пушка 30 метака лежећи став и Малокалибарска пушка 3 пута 10 метака, тростав. Осим екипних, такмичари Стрељачког клуб „Врање“ освојили су и 8 појединачних медаља. Вељко Стојиљковић је освојио сребро у обе дисциплине. Јелена Мудринић била је друга , такође у обе дисциплине, док је Никола Станковић освојио бронзану медаљу у дисциплини 30 метака лежећи стил.

На Првенству Централне Србије у кик боксу, које је одржано у Краљеву, врањски кик боксери у дисциплини Фул контакт, освојили су 4 медаље. На шампионату је учествовао 91 такмичар из 14 клубова а из врањских клубова петорица кик боксера. Душан Ташковић је освојио златну медаљу у категорији до 42 килограма и проглашен је за најбољег пионира на турниру. Немања Димчић је био други у категорији до 63,5 килограма, док су Мануел Алијевић у категорији до 51 килограм и Вељко Стојковић у категорији до 63,5 килограма освојили бронзане медаље.

У Старој Пазови, у просторијама Фудбалског савеза Србије, извучени су парови за шеснаестину финала Купа Србије.

Тридесет два клуба играће у овој рунди такмичења а међу њима биће и Динамо из Врања и Радник из Сурдулице. У прошлој сезони, Црвена Звезда из Београда је избацила из даљег такмичења Купа Србије, прво Динамо а онда и Радник.

Полуфинале првог степена Купа Србије за одбојкаше игра се вечерас. У Врању играју одбојкаши Врања и Топличких витезова из Куршумлије. Ако победе, врањски одбојкаши ће сутра, такође у врањској Хали спортова, угостити победника сусрета између Топличанина из Прокупља и Борца из Параћина.

 

 

Подели: