Динамо против Новог Пазара сутра на стадиону Јумка у Врању

Дан раније него што је уобичајено, фудбалери Динама ће сутра на стадиону Јумка у Врању дочекати Нови Пазар у 12. колу Прве лиге Србије.

Сусрет два клуба, која су изједначена на табели и која деле треће место са по 18 освојених бодова, биће  борба за престиж и за прволигашке бодове. Овај меч играће се ван уобичајеног термина и то у петак у 15 сати на стадиону Јумка у Врању. Тим поводом је данас одржана конференција за новинаре фудбалског клуба Динамо из Врања. Нови Пазар је бивши суперлигаш, има доста квалитетних појединаца, али у Динаму рачунају на победу и на сва три бода да би остали при врху табеле.

Динаму предстоји серија тешких утакмица, прва је са Новим Пазаром, у среду гостују врањски фудбалери Земуну а већ наредног викенда дочекују Радничког из Пирота.

Ако врањски клуб из ових мечева извуче позитивне резултате и борба за врх табеле биће све извеснија. У осталим мечевима 12. кола састаће се:Смедерево-Раднички Пирот, Кабел-Земун, Бачка-Графичар, Раднички Крагујевац-Будућност, Металац-Колубара, Синђелић-Трајал и Златибор-Жарково.

Подели: