Драган Антић поднео оставку на местo председника Динама

Фудбалери Радника из Сурдулице пласирали су се у четвртфинале Купа Србије јер су у Београду, резултатом 2:1 победили ОФК Београд. У првом полувремену резултат је био нерешен 1:1. Радник је повео голом Дамњановића у 21 минуту да би у 41 изједначио Величковић. У другом делу меча у 78 ,минуту прецизан је био Макарић који је донео победу сурдуличком тиму и пласман у наредно коло. Поред Радника у четвртфинале Купа пласирали су се и Раднички из Ниша, Војводина из Новог Сада Чукарички из Београда, Инђија и Младост из Лучана. Последња два тима, учесника четвртфинала биће победници сусрета: Црвена Звезда – Мачва и Партизан – Спартак.

А пред меч 16 кола Прве лиге Србије у Смедереву између истоименог домаћег тима и Динама из Врања, на стадиону Јумка у Врању одржана је конференција за новинаре. На конференцији је саветник председника Динама, Јова Димитријевић обавестио новинаре да је председник Динама Драган Антић поднео оставку на ту дужност. Он је истакао да ће Управни одбор Динама на седници, вечарас разматрати новонасталу ситуацију у клубу и да ће оставка председника Антића бити прихваћена. Димитријевић је саоштио да ће бити организована и ванредна Скупштина клуба а  о разлозима оставке није хтео да говори, рекао је само  да ће о разлозима оставке јавност бити обавештена наредне недеље.

Динамо и на другом гостовању за редом неће бити у комплетном саставу јер има још повређених играча. Сигурно неће наступити Златковић, који мора на операцију, има неколико ровитих, али ко ће бити спреман за меч у Смедереву видеће се. Да подсетимо, да је Динамо победио Смедеревце на отварању сезоне у Врању, резултатом 3:1.  Тренутно на табели Динамо је шести са 23 бода а Смедерево је седмо са бодом заостатка. Осим меча Смедерево-Динамо у 16 колу  играће: Раднички Крагујевац-Раднички Пирот, Кабел-Бачка, Земун.Металац, Нови Пазар-Синђелић, Гравичар-Златибор, Будућност-Жарково и Колубара-Трајал. Утакмице 16 кола играју се од петка до понедељка.

 

Подели: