Нови председник Фудбалског клуба Динамо из Врања, Марко Антић

На синоћ одржаној Скупштини ФК Динамо из Врања усвојена је неопозива оставка досадашњег председника клуба, Драгана Антића и изабран је нови. За новог председника Динама, који ће обављати ову функцију у наредном петогодишњем периоду, изабран је Марко Антић. Ово је речено на данашњој конференцији за новинаре у Фудбалском клубу Динамо на стадину Јумка, на којој је саветник председника Динама, Јова Димитријевић изнео детаље са Скупштине. Он је рекао да се сада улази у један период рада клуба, који ће бити стабилизација и постизање добрих резултата. Осврнуо се и на регистрацију утакмице омладинаца Динама и Јагодине, службеним резултатом 3:0 за Јагодину а све због тога што меч није одигран. По речима Димитријевића Динамо је благовремено упутио захтев органима такмичења за одлагање овог меча због одласка играча на екскурзију и ако им је усмено речено да је захтев прихваћен утакмица је регистрована у корист противника и то после месец дана. Из Динама поручују да ће и по цену иступања из Омладинске лиге, покушати да дођу до правог решења. Омладинци Динама имају одличан тим и с правом конкуришу за улазак у Квалитетну лигу Србије.

А о мечу са Бачком у гостима говорили су фудбалери: Владимир Радочај и Ђорђе Величковић и обојица се слажу да ће бити врло тежак меч али да Динамо има шансе да победи.Утакмица се игра у петак у 13 сати и 30 минута.

У 14 колу Супер лиге Србије, чији су мечеви одиграни јуче, фудбалери сурдуличког Радника савладали су на Чаиру у Нишу тим Радничког, резултатом 2:0, полувреме 1:0. Нови тренер Радника, Крунић је стартовао победом, над тимом тренера Косановића. За многе ово је изненађујући резултат, али по приказаној игри на терену, Радник је сасвим заслужено освојио бодове. Георгијев је довео Радник у вођство после центаршута Макарића у надохнади времена у првом полувремену. Макарић је у 83 минуту поставио коначан резултат ове утакмице. Радник је на 13 месту табеле са 14 бодова.  У наредном колу у недељу, Радник у Сурдулици дочекује београдски Вождовац.

Подели: