КМФ Врање дочекује Нову Пазову

Настављају се шампионати у фудбалу утакмицама 15 и 17 кола и у лигама малог фудбала мечевима 6 и 8 кола. Динамо у Првој лиги Србије гостује Бачкој. Утакмица битна за оба тима јер се налазе један поред другог на табели. Динамо је девети са 23 а само са бодом заостатка је Бачка на десетом месту табеле. Ко победи биће испред тима који буде поражен на овом мечу.

Радник у Сурдулици дочекује београдског Вождовца у мечу 15 кола Супер лиге. После победе у Нишу над Радничким, фудбалери сурдуличког суперлигаша осокољени чекају овај меч. Неће им бити лако, јер је Вождовац седми са 24 бода а Радник је тринаести са десет бодова мање.

После паузе од недељу дана наставља се шампионат у Првој лиги малог фудбала. Врање сутра у 17 сати дочекује Нову Пазову. Врање је шесто  на табели са 7 бодова, а Пазовчани су без бодова девети.

У Другој лиги, бујановачки Зуфо гостује у Горњем Милановцу екипи Металац Колорадо. Дерби кола јер се састају први Металац, који је сакупио 15 бодова и други Зуфо, који има 3 бода мање.

Подели: