ГрО СНС Врање: Обрадовић позива на бојкот и исписује овакве пароле не би ли оправдао сигурни дебакл на предстојећим парламентарним изборима

Градски одбор Српске напредне странке у Врању огласио се саопштењем за јавност које преносимо у целости:

„Таман када помислимо да нас ништа не може изненадити од битанги и лопова из Савеза за Србију они оду још корак даље у својој мржњи према Александру Вучићу и свему што је урадио за Србију у последњих неколико година.

Наиме, доказана битанга и силеџија, следбеникЉотића, Бошко Обрадовић, данас је на делу показао зашто је оберучке прихваћен од тајкуна Ђиласа, мафијаша Јеремића, лопова и кесара Бастаћа и осталих.

Данас је испред обновљене зграде позоришта у Врању покушао да глуми политичког лидера, али је испао тотални политички идиот.

Али, можда није јадник крив. Можда му ментори нису рекли да га шаљу у Врање које је за 3 године напредњачке власти добило нови хируршки блок, ново позориште, нове улице, тротоаре, нови стадион, нови вртић, нове фабрике, нове школе и још много тога. Морали су  му рећи да данас раде и Симпо и Јумко, јер то нису успели до краја да опљачкају док су Ђилас и кумови водили Србију. Или да су бар рекли за ВрањскуБању, где деценијама ништа није урађено, да је само у овој години држава уложила скоро 400 милиона, а председник Вучић два пута долазио за 3 године.

Овако, не можемо а да се не запитамо зар је Бошко највећи идиот у вашем лоповском савезу па га посласте да глуми будалу у Граду где се можда и најбоље види разлика између пристојнеСрбије и шљама који представљате? У Граду где су можда последице вашег лоповлука и личног богаћења из дана у дан све мање видљиве.

Резултати активизма осипајућег покрета којим руководи се најбоље огледају у оцени подршке грађана Србије која је у сталним опадању, а која до избора неће прећи ни цензус. Управо из тог разлога, Обрадовић позива на бојкот и исписује овакве пароле не би ли оправдао сигурни дебакл на предстојећим парламентарним изборима.

ГрО СНС Врање најоштрије осуђује овај вандалски и нецивилизацијски чин и позива надлежне  да именованог процесуирају за ремећење јавног реда и мира, као и због кривичног дела уништења и оштећења туђе ствари“, наводи се у саопштењу Градског одбора Српске напредне странке у Врању које је потписао председник и народни посланик Славиша Булатовић.

Подели: