Унија жена Гро СНС Врање оштро осудила изјаву Драгана Спасића, председника Општинског одбора Двери у Трговишту да све жене СНС-а треба силовати

Унија жена Градског одбора Српске напредне странке је на конференцији за новинаре оштро осудила изјаву Драгана Спасића, председника Општинског одбора Двери у Трговишту да све жене СНС-а треба силовати.

-Поводом јучерашњег бесрамног позива на силовање жена и кћери,  као и избацивања из кућа чланова Српске напредне странке од стране Драгана Спасића, председника Oпштинског одбора Трговишта, посрнулог покрета опозиције Двери, предвођеног фашистом Бошком Обрадовићем, послушником, тајкуна ДраганаЂиласа, најоштрије осуђујемо и поручујемо….

Ми, мајке, супруге, кћери и сестре, колегенице, које у актуелној власти, препознају праве вредности на којима се будућност земље у којој и за коју живим оослања, имамо снаге и храбрости да кажемо у лице свима који би да нас понизе и прегазе, НЕ!  Неће вам проћи! Више не! Доста су жене трпеле! Оне исте из вашег окружења које сте омаловажавали, тукли, нападали у Скупштини Републике, новинарке које су само обављале свој посао, једноставно сваку жену која је храбро стала испред вас.

Нико нема право да сеје страх и то не само међу женама које су за политику програма Српске напредне странке и политику председника Александра Вучића, већ и међу женама које не деле мишљење ових бахатих насилника, насилника из редова фашисте Бошка Обрадовића и његових истомишљеника.

Њима насиље над женама прераста у предизборни програм, изборе које они не прихватају и кажу да ће их бојкотовати.  Свима је јасно да је њихов програм з абудућност мучење, малтретирање, силовање, уништавање Србије. Доказ за то је и јучерашња монструозна изјава Бошковог сапутника, фашисте Драгана Спасића и његов позив преко фејсбука на избацивање из кућа чланова Српске напредне странке, а најболније и најтеже, силовање жена и кћери.

Подели: