Едукација за чланове Српске напредне странке у ГО Врањска Бања

У ГО Врањска Бања одржана је едукација за чланове Српске напредне странке у оквиру припрема за предстојеће парламентарне и локалне изборе. Едукацију је одржао члан Извршног одбора Српске напредне странке и шеф Центра за едукацију СНС-а Милан Стевановић. Било је речи о изборима који следе, порукама које се упућују бирачима и тимском раду.

“Ово што радимо, радимо у оквиру припрема за изборе. То је стандардна процедура Извршног одбора у Српској напредној странци. Један тим Извршног одбора ће провести извесно време у Пчињском округу. Циљ је припрема за изборе”, рекао је члан Извршног одбора Српске напредне странке и шеф Центра за едукацију СНС-а Милан Стевановић.

Стевановић је истакао да Српска напредна странка ради за добробит грађана и има резултате: ”Сваки наш грађанин треба да има прилику то да чује. То је оно што ми радимо. Да јасно покажемо шта смо ми то урадили и то нас квалификује да наш грађанин да свој мали глас нама.“

Центар за едукацију Српске напредне странке има 50 различитих образовних модела који третирају све сегменте политичког деловања.

 

Подели: