ГрО СНС Врање: Проведите празнике у здрављу, миру и благостању!

Градски одбор Српске напредне странке у Врању упутио је свим грађанима честитку поводом предстојећих празника коју преносимо у целости:

Свим грађанима Градски одбор Српске напредне странке у Врању срдачно честита предстојеће новогодишње и божићне празнике са жељом да их проведу у здрављу, миру и благостању!

Са задовољством наглашавамо да је година на измаку била успешна и благодарна и да се у свим областима живота иде узлазном путањом, а да су многи реализовани пројекти отворили нове перспективе развоја наше средине.

Верујемо да ћемо и у наступајућој години наставити са оваквим темпом у раду на добробит суграђана којима изражавамо захвалност на стрпљењу и посвећености у њиховим свакодневним залагањима. У Новој 2020. години надамо се још бољим резултатима и већим пословним успесима. Основни циљ је да грађани живе боље, лепше и задовољније. Дани празника нека нас охрабре и дају снагу да превазиђемо тешкоће и искушења и нека то буде време за радост, заједништво и толеранцију. Хвала вам за поверење које сте нам поклонили и нека вас у Новој години прате благостање и доброта, а празничне дане проведите у срећи и весељу.

Срећна свима Нова година и Божић! – стоји у саопштењу Градског одбора Српске напредне странке у Врању.

Подели: