Одржана конференција за новинаре Фудбалског клуба Динамо из Врања

Фудбалски клуб Динамо из Врања, после зимске паузе, одржао конференцију за новинаре на стадиону Јумка у Врању.

Првотимац КМФ Врање. Милош Трајковић, одиграће за Репрезентацију Србије контролну утакмицу у Београду са КМФ Црвеном Звездом.

Пред почетак припрема за пролећну сезону у Првој лиги Србије, на стадиону Јумка у Врању, одржана је конференција за новинаре Фудбалског клуба Динамо на којој је било речи о тешкој финансијској ситуацији у клубу и о закључцима са седнице Управног одбора клуба.

Тренер Динама, Драган Антић напоменуо је да је Врање један од градова у Србији, где ће се градити нови стадион и да Република Србија улаже у спорт.

У зимској паузи Динамо је напустио нападач Никола Поповић, коме је истекао уговор са врањским клубом и који је потписао за Прволигаша Металца из Горњег Милановца. До краја прелазног рока биће још промена у играчким саставима тимова у Првој лиги па ће се видети са каквим снагама ће клубови ући у борбу за првенствене бодове.

А првотимац КМФ Врање, Милош Трајковићпозван је у Репрезентацију Србије и за другу контролну утакмицу са Црвеном Звездом у Београду. За Светско првенство у Литванији, српска футсал Репрезентација играће квалификациони турнир у Нишу са репрезентацијама: Француске, Украјине и Шпаније. Припреме репрезентативаца ће почети у Старој Пазови а наставиће се у Врњачкој Бањи. Видећемо да ли ће Милош Трајковић успети да се својим играма избори за састав Репрезентације Србије за предстојеће квалификације.

Подели: