Почели Спортски дани Врања

У Спортској хали у Врању, синоћ је одржан жреб за турнире на Спортским данима Врања 2020. Турнири у малом фудбалу и баскету почели су данас а стони тенис и одбојкашки микс играће се од сутра.

Извлачењем такмичарских бројева за турнире у малом фудбалу, баскету, одбојкашком миксу и стоном тенису, синоћ су званично почели Спортски дани Врања 2020. године. У организацији Града Врања, Спортске хале и Спортског савеза у наредна десет дана екипе и појединци ће се такмичити за новчане награде пехаре и признања.

Такмичење ће се одвијати на 4 турнира. У малом фудбалу учествоваће 18 екипа подељених у 4 групе. Ово је седми турнир по реду у малом фудбалу. Турнир је почео данас  у 17 сати. У стоном тенису је други турнир по реду и играће се у појединачној конкуренцији. Пријављено је 27 такмичара а елиминациона фаза почиње у суботу у 18 часова. За баскет турнир пријављено је 10 тимова подељених у две групе. Старт турнира је у петак у 19 сати. По први пут се одржава и турнир у одбојкашком миксу, два на два у мешовитој мушко женској категорији. Пријављено је 6 екипа, које ће почети да играју у суботу у 17 сати.

Сви мечеви турнира играће се у малој сали Спортске хале, осим малог фудбала, чије се утакмице играју у великој сали.

Подели: