Фудбалери Динама из Врања сутра почињу припреме за пролећну сезону у Првој лиги Србије

Фудбалски клуб Динамо почеће сутра, званично, припреме за други део шампионата у Првој лиги Србије. Прозивка фудбалера је заказана на стадиону Јумка у 12 сати. А на турнирима на Спортским данима Врања играју се утакмице по групама.

Како је и најављено, упркос финансијским потешкоћама у клубу, Динамо ће сутра почети припреме за наставак шампионата у Првој фудбалској лиги Србије. На стадиону Јумка у Врању у среду у 12 сати ће шеф Стручног штаба врањског прволигаша са сарадницима извршити прозивку играча и одржати први тренинг. Како ће се припреме одвијати чуће се и на сутрашњој конференцији за новинаре, која је заказана на Јумковом стадиону. У току је прелазни рок у фудбалу па се праве разне комбинације око долазака и одлазака играча у Динаму. Оно што се зна је да су четири фудбалера, који су бранили боје Динама у јесењој сезони, напустила редове врањског прволигаша. Два шпица Никола и Младен Поповић, затим нападач Филип Бајић и Милош Марковић су већ бивши чланови Динама. Никола Поповић је потписао већ за Металац из Горњег Милановца, док остала тројица траже клубове. Остали првотимци требало би да се сутра ставе на располагању тренеру Антићу а какав ће прелазни рок бити у врањском клубу видеће се наредних дана. Поред комлетирања играчког састава предочиће се и план припрема, односно да ли ће припремни циклус бити одрађен у Врању или је планирана нека дестинација ван града у топлије крајеве.

На Спортским данима Врања увелико се играју утакмице по групама на 4 турнира. На турниру у малом фудбалу, где се мечви играју у 4 групе, игра се дан за даном. Биће тако све до петка када се игра елиминациона фаза у четвртфиналу , осам најбољих екипа. Полуфинале је у суботу а борба за треће место и финале у недељу.

На турниру у баскету одиграна су два кола. Вечерас и у четвртак су на програму утакмице још два кола а полуфинале и финале у суботу и недељу.

У одбојци у миксу, одигране су прелиминарне утакмице па ће у полуфиналу у суботу играти екипе: Институција и Младе наде и други пар: Прле и Тихи против Мастера. Финале се игра у недељу.

Данас почиње и такмичење на турниру у стоном тенису у појединачној конкуренцији. Мечеви ће се играти вечерас и у четвртак, полуфинале је на програму у суботу а финале у недељу. Све утакмице се играју у Хали спортова у Врању.

Подели: